lauantaina, marraskuuta 11, 2006

XXXVI: Juba dupa duu

- Yhdysvaltain vaalit tulivat ja menivät, vetivät ne väkevät. Irakissakin ollaan jo palaamassa karuun arkeen. Amerikkalaisia sotilaita kuoli siellä viime kuussa 105 ja tässäkin kuussa on jo ehditty lukemiin 23 kuollutta. Ja lisää on luvassa, uhoaa Irakin al-Qaedan nykyinen johtaja al-Masri.
- Älkää karkuun lähtekö. Emme ole vielä vuodattaneet tarpeeksi vertanne. Emmekä me lopeta aseellista jihadiamme ennenkuin olemme räjäyttäneet taloista rumimman, jota Valkoiseksi Taloksi kutsutaan.
- Presidenttinne on typerin maanne historiassa ja me voitamme sodan Irakissa ennemmin kuin luulimmekaan. Kansa siellä sentään havaitsi presidenttinsä petoksen hänen tukiessaan Israelin tahtoa alueella, julisti Abu Ayyub al-Masri.
- Irakin Al-Qaedalla on hänen mukaansa nyt aseissa 12 000 taistelijaa Amerikan 150 000 miehen asevoimia vastaan. Sillä on myös hyvä kasvupohja kun yksin Saddamin Baath-puolueessa oli yli miljoona jäsentä ja lisäksi sillä oli miljoonia tukijoita. Heitä on surmattu vuoden aikana 1556, kasvattaen koko ajan liikkeen katkeruutta vallanpitoa vastaan.
- Myös videorintamalta on uutta kerrottavaa, kun Bagdadin kuuluisimmasta sala-ampujasta on tehty uusin hittifilmi. Afrikkalaisesta kuolemantanssista nimensä ottanut, kaikkien Bagdadin tarkka-ampujien äiti ja esikuva Juba esiintyy pääosassa tässä 28-minuuttisessa videouutuudessa, jossa esitellään Juban tapa tallentaa filmille amerikkalaisten sotilaiden tappamiset.
- Esikuvana Juballa on amerikkalaisen entisen sotilaan, majuri John Plasterin kirjoittama kirja 'The Ultimate Sniper'. Kuvat kuolevista sotilaista ovat paljon tehokkaampia kuin mitkään aseet, toteaa Juba uutuutensa julkistamistilaisuudessa.

Ei kommentteja: