lauantaina, joulukuuta 23, 2006

LIX: Blow Job

- Pikku Lännenleffamme on edennyt jo kohtaukseen, jossa torvensoittaja ilmoittaa kaivatun avun olevan vihdoinkin tulossa. Ratsuväki karauttaa pölypllven läpi paikalle ja Erämaalinnake pelastuu lopulliselta tuholta. Tappiot ovat olleet kovia, mutta voitto on hintansa väärti. He saavat kuin saavatkin toisensa.
- Amerikkalaisilla on Irakissa kaiken kaikkiaan 55 sotilastukikohtaa, joista Green Zoonin kaltaisia kaupunkimaisia itsellisiä linnakkeita on viisi. Olemme tulleet jäädäksemme, vakuuttaa myös uusin sotaministeri Robert CIA-Gates. Sotahaukkana paikalla on myös Condolleeza Rice, joka surevana leskenä korostaa maansa suuren taloudellisen ja sotilallisen uhrauksen tärkeyttä.
- Oma sanottavansa uudessa tilanteessa on myös suurella sotapäälliköllä George War Bushilla. Reilua ja reilua, mutta hän antaa valtiomiehen elkein hävinneelle viholliselle sentään kunniakkaan mahdollisuuden vetäytyä taistelutantereelta. Kehotan kaikkia irakilaisia poistumaan annetun aikataulun mukaisesti maasta, ugh, tehtävä suoritettu, kiteyttää päällikkö.

Ei kommentteja: