lauantaina, syyskuuta 30, 2006

XXIII: Jebin postia

- Amerikka on seonnut lopullisesti, pettänyt perustuslakinsa ja kunniakkaat perinteensä, päästänyt fasistit valtaan Kuningas George W. Bushin johdolla. America doesn't exist anymore.
- Onko siis Yhdysvalloissa vielä toivoa, kun kotirintamalta kuuluu tällaisia kommentteja senaatin hyväksyttyä äänin 65-34 Bushin ajaman terroristilain, jota pidetään Yhdysvaltain perustuslain vastaisena kidutuslakina.
- Sitä, että lain taakse saatiin myös 12 demokraattia pidettiin tyrmistyttävänä. Kuninkaalle annettiin kruunu, maan demokratia suistettiin kiviaikaan. Petturit, Likainen tusina, pro-torture ja pro-facist -liikkeet juhlivat voittoa.
- Kaikki alkoi vuoden 2000 presidentinvaaleista, joissa kansalta vietiin äänioikeus kun korkein oikeus päätti kuka voitti vaalit. Bush voitti Floridassa Al Goren 537 äänellä ja oikeus esti äänten uudelleenlaskennan äänin 5-4. Ja kukas siellä Floridan kuvernöörinä toimiikaan, Bushin veli Jeb Bush.
- King Bush is the law vanhan lännenleffan henkeen ja vereen. Sotajoukkoja sinne ja sotajoukkoja tänne puolustamaan kansakuntaa vaaran uhatessa. Ja perustelutkin kuulostavat kovin tutuilta kun biologiset, kemialliset ja atomilliset joukkotuhoaseet ovat taas vaarassa joutua vääriin käsiin. Siis kimppuun ennaltaehkäisyn nimissä ja vastustajat American Gulagiin, kidutusleirien saaristoon.
- Kongressin välivaaleja 7.11.2006 ei siis aivan turhaan pidetä aikamme tärkeimpinä vaaleina. Republikaanithan pitävät nyt hallussaan Bushin johdolla enemmistöä senaatissa ja edustajainhuoneessa.
- Vai onko tätä kaikkea vaan kestettävä 4.11.2008 pidettäviin maan presidentinvaaleihin saakka. Ja siitäkin eteenpäin, jos demokraattien Hillary Clinton häviää naisten välisen taistelun sotahaukka Condoleeza Ricelle. Vai tömisteleekö norsu, sehän republikaanisen puolueen tunnuseläin on, lasikaapissa kuninkaan nuoremman veljen Jeb Bushin hahmossa. Voi voitettuja.

Ei kommentteja: