perjantaina, syyskuuta 08, 2006

XI: Operaatio Northwoods

- Nyt kun 9-11-2001 tapahtumista tulee kuluneeksi viisi vuotta, keskustelu asian ympärillä tuntuu käyvän kuumempana kuin koskaan. Walker Bush tarvitsee entistä epätoivoisemmin kansakunnan tuen sotilasoperaatioilleen Afganistanissa ja Irakissa, jotta jenkkien sotateollisuus voisi rosvota vapaasti liittovaltion kassan tyhjäksi.
- Samaan aikaan salaliittoteoriat siitä millä tavoin Afganistanin ja Irakin sotaoperaatioille oikeutus aikoinaan haettiin, saavat yhä enemmän kannatusta. Jonkin tutkimuksen mukaan 36 % amerikkalaisista uskoo, että valtiovalta oli itse mukana tuhoamassa WTC-torneja, jotta jo valmiiksi suunniteltuihin sotatoimiin voitaisiin ryhtyä kansan tukemana.
- Kennedyn murhan jälkiselvittelyssä paljastettiin aikanaan suunniteltu Operaatio Northwoods, jossa samaan tapaan kansan tuki aiotulle hyökkäykselle Castron Kuubaan olisi saatu lavastamalla terroristitekoja omaa maata vastaan. Suunnitelmiin kuului mm. jenkkien sota-aluksen upotus Guantanamo Bayssa ja siviilikoneen alasampuminen, väittäen sen olleen täynnä lomamatkalle menossa olleita opiskelijoita.
- Kennedyn sanotaan torjuneen tällaisen hankkeen ja seuraukset nähtiin seuraavana vuonna 22.11.1963 Dallasissa. Mutta Bush halusi elää ja lähteä modernin hunnilaumansa keulassa kirjautumaan historian lehdille.
- Osaman kotivideoita on jälleen löytynyt viiden vuoden takaa kuin Bushin tilauksesta ja niissä hän jutustelee 9-11 lentäjien kanssa. Olemme siis oikealla koston tiellä. Natolle, mitäs se Afganistanissa tekee ja eikös Suomenkin pitänyt siihen liittyä, siis lisää porukkaa kun siellä vihollinen nostaa vastarintaansa. More troops, more casualities, älkää siis ulisko Sinkkiarkkujen Tietä. Satakunta suomalaistahan siellä taitaa jo kohtaloaan odottaa.
- Toisinajattelijat pitää aina tappaa, niin sitten niitä ei ole, sanoo Länsi ja jatkaa - Kiinan on kuitenkin syytä kunnioittaa toisinajattelijoita. Se jostain logiikasta.
- Ja mitä tapahtui WTC Building 7:lle, ei väliä, näkyy rakennustoimi edistyvän kun Ground Zeron maisemissa jylläävät mm. Skanskan värit. Freedom Towerin rinnalle on nousemassa peräti kolme komeaa pilvenpiirtäjää Manhattanin komisteeksi.
- Vain kaksi on joukosta poissa kun ne valmistuvat 2011. Olisivatkohan ne Tony Blair, jonka lähtölaskenta on jo varma Gordon Brownin eduksi, ja Walker Bush itse. Osama taitaa olla vielä silloin Castron kanssa paikalla juhlimassa tapahtumaa.
- Niin takaisin Libanoniin - viimeisimpien tietojen mukaan Israel on tarjounut osallistumaan paikallisiin rauhanturvajoukkoihin esim. 20000 sotilaan panoksella.
- Suomalaisia sinne ei uskalla lähettää kun heille 'siis fire' on vähän liian vaarallinen sana.

2 kommenttia:

Jouni kirjoitti...

Taisit katsoa eilen telkusta sen ohjelman kakkoselta.

Simo kirjoitti...

No siinähän tuo operaatio taas kerran esille otettiin salaliittojen luvatussa maassa.