keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

XVII: The Devil came

- The Devil came here yesterday pretending to be the owner of the World, kuvaili Venezuelan bolivaarisen tasavallan presidentti Hugo Chávez hetki sitten YK:n yleiskokouksessa tuntojaan presidentti George Walker Bushin toiminnasta maailmanparantajana.
- Täällä leijuu vieläkin rikin katku.
- Terrorist and hypocratical dictator ovat myös Chávezin luonnehdintoja perivihollisestaan. Mies on ilmeisen suivaantunut itseään vastaan suunnatusta vuoden 2002 vallankaappausyrityksestä, jonka takana USA epäilemättä oli.
- Omalla ristiretkellään hän on hakenut tukea mm. Kiinasta ja Iranista ja maailman suurimpia tuulimyllyjä vastaan taistellessaan hän tuo tietenkin mieleen Miguel de Cervantesin urhean sankarin Don Quijoten.
- Miehen kädessä liehuu kuitenkin vallankumoussankari Simón Bolivarin kunniakas lippu, joka velvoittaa suuriin tekoihin maailmanvalloittajia vastaan. Mikäs demokratia se sellainen on, jota pitää asein levittää. Emme me ole ääri-ihmisiä, ekstremistejä. Meidän edustamamme vastalause tulee saamaan laajalti kannatusta maailmalla ja kuulumaan suurtenkin korviin niin että tuntuu.

3 kommenttia:

Juha kirjoitti...

buumi

Juha kirjoitti...

joko arabiaksi tai englanniksi?

Anonyymi kirjoitti...

Täs konees on huonot nuo arabian näppäimet. Tietty senkin kielen voi litteroida tutummaksi: a ilari illa allah ve muhammed resu allah ...