keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Salaliitto

- Salaliiton teoria ja välillä käytäntökin ovat aina kiehtoneet amerikkalaisia kun he yrittävät hahmottaa mitä heidän maansa historiassa on tapahtunut, tapahtuu paraikaa tai tulee tapahtumaan. Nykyisyys on aina jonkin salaliiton summa ja uusi salaliitto päättää aina maan tulevaisuudesta.
- Tähän on tultu kun al-Qaeda teki 9-11 WTC-iskunsa ja päästiin kiinni koko maailmaa koskevaan terrorismin vastaiseen taisteluun. Salaliitto kertoo, että tapahtuman takana olisivat olleet sotateollisuuden taloustoiveet ja maan energiapyrkimykset. Irakin sodan pyörittämät rahavirrat ovatkin olleet mahtavia, mutta sodan öljysaalis on vielä varmistamatta.
- Myös kotimarkkinoilla panokset ovat nousemassa kriittiseen pisteeseen, kun operaation rahoittajat ovat alkaneet epäillä jättisijoituksensa mielekkyyttä. Mitähän muuta tällä rahalla oltaisiin saatu aikaan ja omia sotilaitakin on kuollut jo liikaa. Turhaanko.
- Kun terrori-iskujen mahdollisiksi kohteiksi kotimaassa listattiin vuoden 2003 alussa 160 kohdetta, vuoden lopulla lista oli jo kasvanut lukemaan 1849, vuonna 2004 kohteita oli 28364, vuonna 2005 jo 77069 ja vuonna 2006 pelätiin jo 300 000 kohteen olevan terroristien mahdollisina silmätikkuina Yhdysvalloissa aina Chicagon Sears Towerista Indianan Sadonkorjuufestivaaleihin saakka.
- Kun pelko jäytää kansakunnan sielua, alkavat myös salaliittoteoriat elää omaa elämäänsä. Nyt kun kotimarkkinat odottavat todellista näyttöä uhasta, sitä ovat kylmäveriset taktikot myös suunnittelemassa hallinnon toiveet täyttääkseen.

Ei kommentteja: