tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Jund al-Samaa

- Kun usko muuttuu todeksi on kuolema lähellä, Irakissa yhtä lähellä kuin USA:n tuhovoimaiset helikopterit ja tankit. Sen sai kokea viimeksi shiojen pyhän kaupungin Najafin liepeille kokoontunut kulttiryhmä Taivaan Soturit, Jund al-Samaa. 200-300 sen jäsentä tapettiin, kun he uhkasivat 600 000 asukkaan Najafin kaupungin turvallisuutta.
- Noin 700 jäsenen uskonnollinen, aseistettu kulttiyhteisö koostui sunni- ja shiamuslimeista sekä vierasmaalaisista jäsenistä, jotka uskoivat ryhmän johtaja olevan messiaanisen Mahdin, joka polveutui profeetta Muhamedista. Juuri imaami Mahdin paluuta islamilaisessa maailmassa odotetaan luomaan yhtenäisen islamilaisen maailman muslimeja yhdistämään Lännen Jeesuksen yhdistäessä sen rinnalla oman väkensä, ei sitä vastaan.
- Lopun ajan tunnusmerkit ovat Irakissa tietenkin enemmän kuin ilmeisiä ja tällaisia kulttiryhmiä varmasti syntyy aina vaan lisää. Yksi merkki imaami Mahdin paluusta tälle diwaniyalaisen irakilaismiehen Mahdi bin Ali bin Ali bin Abi Talebin johtamalle ryhmälle olisi ollut Najafin kukistaminen. Ennen Tuomion päivä Yaum al-Qiyamahia Mahdi kukistaa antikristuksen ad-Dajjalin, tuhoaa ristin ja teurastaa sian, prodigalityn symbolit. Sen jälkeen Jeesus ja Mahdi molemmat hallitsevat maailmaa, jonka väestöstä 1/3 selviää tästä taistosta hengissä. Kun joka soturille annetaan 40 soturin voimat, ei ihme, että uskoa piisaa antikristuksen joukkoja vastaan taisteltaessa.

Ei kommentteja: